Το NoiseBox Studio δημιουργήθηκε το 2004 στην Πάτρα.

Ιδιοκτήτης είναι ο Διονύσης Μπάστας με την ιδιότητα του ηχολήπτη-μουσικού παραγωγού-συνθέτη και ενορχηστρωτή αλλά και βίντεολήπτη.

Συνέταιρος και συνεργάτης υπήρξε ο Ιάσονας Ζούμπος με την ιδιότητα του Μουσικού – μαθήματα drums.

Το στούντιο εκτείνεται σε μια επιφάνεια 200 τ.μ. και περιλαμβάνει 4 Recording Rooms – 1 Control room – 1 Living Room.

Η αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη έγινε από τον Αχιλλέα Ξύδη και τη Σουμέλα Καραχάλιου και η ακουστική μελέτη από τον Γιώργο Κωστόπουλο.

Ο σχεδιασμός του έχει γίνει έτσι ώστε να επιτρέπεται η ταυτόχρονη ηχογράφηση σε πολλαπλά δωμάτια (multitrack Recording) με τη δυνατότητα πολυκάμερης βιντεοσκόπησης (Capturing ή Multicam Live Streaming)

Ηχογράφηση

Επαγγελματική ηχογράφηση,  mixing & mastering με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.

Βίντεο

Προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις και τάσεις της εποχής.

Μουσική Σύνθεση

Δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων για θεατρικά έργα, films και διαφημιστικών.

Ηχοληψία

Έχουμε συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες και σχήματα της χώρας.

Διαφήμιση

Δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού για διαφημιστικούς σκοπούς.

Διονύσης Μπάστας

Παραγωγός / συνθέτης / ηχολήπτης

Σύντομο Βιογραφικό

Οι ηχογραφήσεις και οι παραγωγές γίνονται από τον Διονύση Μπάστα (Sak).

Ξεκίνησε με σπουδές μουσικής το 1988 με μαθήματα ακορντεόν. Το 1990 συνέχισε στο ”Πρωτότυπο” ωδείο Πατρών με τον καθηγητή μουσικής Βαγγέλη Κορδομπούλη στο κλασικό πιάνο και τη θεωρία της μουσικής.

Είναι απόφοιτος του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου (1992-1998).
Είναι κάτοχος πτυχίου Ειδικού Αρμονίας και Αντίστιξης αλλά και ακαδημαϊκών σεμιναρίων που αφορούν στην ενορχήστρωση-ενοργάνωση και διεύθυνση, ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του το 2003.

Το 1994-1998 υπήρξε μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων στις μαντόλες.

Ως μέλος συγκροτήματος υπήρξε το 1995 στους StarGazeR (μπάσο-πλήκτρα-φωνή), το 1999-2005 στους Abbie Gale (μπάσο-πλήκτρα-φωνή), και από το 2000 στους Raining Pleasure (μπάσο-πλήκτρα-φωνητικά).

Το 2000-2009 υπήρξε ως ραδιοφωνικός παραγωγός (Ράδιο Γάμμα-Top Fm-Alpha Radio-Ημέρα Fm).

Δισκογραφικά συμμετείχε στους Abbie Gale (family Life) και στους Raining Pleasure ενώ ταυτόχρονα έχει περιοδεύσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει συμμετάσχει ως παραγωγός – ενορχηστρωτής και ηχολήπτης σε πολλές δισκογραφικές δουλειές (Inner Ear, EMI-Sony music, B-otherside Records) , καθώς και ως ηχολήπτης σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει διδάξει στο τμήμα μουσικής Τεχνολογίας και στο τμήμα Μουσική-Τραγούδι του ΔΙΕΚ Πάτρας.

Ως συνθέτης έχει πολυετή εμπειρία γράφοντας πρωτότυπη μουσική σε θεατρικά έργα – musical καθώς και σε ταιινίες animation – games – διαφήμιση.

Βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων, δημιουργία Video Trailer για φορείς όπως το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ πατρών, τον καρναβαλικό οργανισμό Πατρών (κρυμμένος θησαυρός) , αλλά και για πολλούς ιδιώτες, συλλόγους, θέατρα, οργανισμούς, ωδεία, σχολές χορού κ.α.

Το NoiseBox Studio δημιουργήθηκε το 2004 με σκοπό να φιλοξενήσει καλλιτέχνες, μουσικούς, δίνοντας έμφαση κάθε φορά στη μουσική τους ταυτότητα.

Η έμπνευση ξεκινάει από τον δημιουργό της ως “θόρυβος” και καταλήγει πίσω σε αυτόν ως μουσική